2012. január 23., hétfő

Scitec Hot Blood 25 x 20 g tasakos energizáló - Jelenlegi ára: 4 670 Ft


Hot Blood
Az egyetlen edzés előtti formula, amire valaha szükséged lesz
A HOT BLOOD eljuttat a maximális határig a vér- és izomsejt-volumen növelése terén, és az erő, energia és mentális fókusz fokozásában!
Kreatinok, nitrogén oxid fokozók, sejt-volumenizálók, energizálók, nootróp hatóanyagok!
Új generációs béta-alanin a még jobb teljesítmény-fokozásához!
Felszívodás javító komplex!
Ízesített por és aszpartám nélkül!
Egyadagos tasakos kiszerelés: precíz adagok, maximális kényelem!
Akarsz igazi forró vérű, maximálisan energetikus, agresszív szörnyeteg lenni? Ha nem, akkor ne olvass tovább! Ha igen, akkor az új HOT BLOOD legyen a választásod, amely az egyetlen edzés előtti formula, amire valaha szükséged lesz! A "dupla dinamit" tasakjaink egy teljes adagot biztosítanak ebből az új energizáló-bedurrantó formulából. Ha el akarsz jutni a maximális határig a vér- és izomsejt-volumen növelése terén, és az erő, energia és mentális fókusz fokozásában, akkor forrósítsd a véred HOT BLOOD-dal! A korábbi energizáló termékeinkhez képest a HOT BLOOD ízén javítottunk; és a "motorházában" újdonságként szerepel a béta-alanin, amely az egyik legszuperebb hatóanyag az új generációból, és ebben a formulában is az új G-BOMB-nál alkalmazott felszívódás fokozó komplex található már meg (BioperineŽ, naringin). Itt olyan előny is származik a naringinből például, hogy a már szervezetben lévő (felszívódott) hasznos anyagok, például a koffein aktív életét is meghosszabbítja (ebben a konkrét esetben például harmadával).
A béta-alanin képes hatásosan megemelni az izmok karnozin szintjét, melyből az következik, hogy a hatóanyag használatával csökkenthető az izomkifáradás, növelhető a teljesítmény és fokozható a regenerálódás. Mindez tudományosan egyértelműen bizonyítva van, nem véletlen, hogy a béta-alanint az új kreatinként tartják számon!
Adagolás:
Keverj el egy tasakot 300-500 ml hideg vízzel és fogyaszd el 30-45 perccel edzés előtt éhgyomorra. Amennyiben a terméket kreatin bevitelre használod, akkor a pihenőnapokon is igyál egy adagot egy étkezés előtt, lehetőleg a reggelit megelőzően.
Fontos figyelmeztetés:
Ez a termék felszívodás módosító hatóanyagokat tartalmaz, melyek képesek lehetnek befolyásolni a gyógyszereid felszívódását, hatását! Konzultálj az orvosoddal erről a termékünk használata előtt!
A termék használata csak egészséges személyek számára ajánlott! Ne alkalmazzák terhes, vagy szoptató hölgyek sem. A formulát kizárólag 18 év felettiek részére ajánljuk. az álmatlanság elkerülése végett ne alkalmazd a lefekvési időhöz közel. A stimulánsokra érzékenyek először mindenképpen tapasztalják ki a termék toleranciájukat fél adagok szedésével (de vonatkozhat ez minden új felhasználóra is)!
A béta-alanin a niacinhoz hasonló bizsergető érzést okozhat a bőrön a bevétele után nem sokkal! Ez Aggodalomra nem ad okot és idővel csökken.



Jelenlegi ára: 4 670 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 15:45
. Scitec Hot Blood 25 x 20 g tasakos energizáló - Jelenlegi ára: 4 670 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése